Privat

Privatkunder

 

Alle typer elektrikertjenester - små og store oppdrag

 

Vrådal Elektro AS utfører alle typer elektrotekniske installasjoner. Våre lokale montører er serviceinnstilte og sørger for komplette løsninger som dekker dine ønsker og behov. Vi har lang erfaring innenfor ny installasjon og rehabilitering av alle typer elektriske anlegg. Våre saksbehandlere foretar gjerne gratis befaring så finner vi i fellesskap fram til løsninger som passer deg, både teknisk og prismessig!

Riktig belysning skaper trivsel

 

Riktig lys på riktig sted er viktig for trivsel og god stemning. Vi installerer tradisjonell belysning, spotlights, downlights og utebelysning. Vår erfaring gjør at vi kan dimensjonere og sette sammen kombinasjoner som vi vet vil gi et svært vellykket resultat

 

Spar strøm med intelligent og trådløs styring av oppvarmingen

 

Styringssystemet er en løsning for trådløs styring og kontroll av oppvarming i din bolig. Pakkeløsningen gir deg muligheten til å kontrollere og styre oppvarmingen i tre forskjellige rom, som for eksempel kjøkken, stue og gang. Ved hjelp av termostater, styringsenheter på eksisterende panelovner (eventuelt varme i gulv) og et betjeningspanel reguleres temperaturen etter fastsatte regler - i tillegg får du full kontroll.

 

Elektrikeren vil ved installasjonen programmere systemet slik at rommene automatisk holder den temperaturen som er nødvendig eller ønskelig for deg. Du kan selvfølgelig endre på innstillingene selv eller overstyre den automatiske innstillingen dersom du ønsker det.

 

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!

 

 

Vrådal Elektro AS

Tiurvegen 2

3853 Vrådal

 

Tlf.: 350 56 350

E-post: post@vradalelektro.no

 

NO 912 230 198  MVA

Vrådal Elektro AS er en elektrikerbedrift bestående av fagkompetanse innen bedrifts- og privatmarkedet.

 

Vårt område dekker Vest-Telemark med hovedvekt på Kviteseid, Fyresdal og Nissedal.